Tekenondersteuning

Voor wie

Iedereen die iets gevisualiseerd wilt hebben en zelf niet beschikt over voldoende kennis of tijd.

Duur

In overleg, vooraf af te spreken

Kosten

€75,- ex. btw

Aanvullend

bij langlopende opdrachten is een korting bespreekbaar

Inmeten bestaande panden & gebieden
Niets zo vervelend als het interieurontwerp tóch net niet past, omdat een raam of wand niet op de plek staat als op de tachtig jaar oude bouwtekening. Wij komen met professioneel inmeetapparatuur en vertalen het naar een SketchUp-model. Dankzij onze bouwkundige achtergrond zijn wij vaak vele malen sneller en kunt u zich richten op hetgeen u goed in bent: ontwerpen.

Tekenondersteuning
Naast de cursussen bieden wij tekenondersteuning aan in tijden dat u net even een handje tekort komt, of niet beschikt over het juiste programma. Wij kunnen bijstaan in het modelleren in SketchUp, het vertalen naar tekeningen in LayOut, of het presentatieklaar maken van uw SketchUp-model in Lumion.

Visualiseren
Is uw ontwerp in SketchUp gemodelleerd, maar zoekt u nog de wow-factor om te presenteren? Wij gebruiken hiervoor Lumion 3D, wat een SketchUp-model één-op-één kan inladen en ideaal is voor het aanbrengen van sfeer: wuivende bomen, wandelende mensen, een wapperend vuurtje in de haard in een film of stilstaande beelden in een stijl dat de illusie wekt dat u het met de hand heeft geschetst.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?