Team

In 2010 kregen wij als architect de vraag of we een korte uitleg SketchUp wilden organiseren aan een stylist, zodat wij samen in één model konden werken. Nu, tien jaar later en meer dan duizend cursisten verder, blijkt deze vraag de aanzet te zijn geweest tot iets heel moois. Een cursusaanbod waarbij we onze praktijkkennis delen op verschillende disciplines en niveaus. Tijdens de lunch of na de cursus kunnen Mark, Martijn en Ferdy u meer laten zien van SketchUp in de praktijk. Wij hebben van ons werk onze hobby weten te maken en dit enthousiasme dragen wij graag uit om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met het leukste tekenprogramma dat momenteel verkrijgbaar is.

Matthijs Kraan

architect, geautoriseerd trainer en verzorgt de trainingen voor SketchUp Studio. Matthijs staat bekend om zijn rustige heldere uitleg met hier en daar een vleugje subtiele humor; heeft geduld met de cursist en weet voor ieder niveau het maximale rendement te behalen.

Mark van der Neut

Compagnon architect en medeontwikkelaar van de zelfgeschreven SketchUp trainingen. Geeft tegenwoordig ook privétrainingen voor bouwkundigen die benieuwd zijn hoe wij van schetsontwerp tot werktekening alles in SketchUp, LayOut en Skalp doen.

Martijn de Vos

Houdt zich onder andere bezig met innovaties op 3D gebied. Vertaalt veel Sketchupwerk naar LayOut en Lumion, om uw presentaties professioneler te maken. Naast zijn kwaliteiten als bouwkundig tekenaar kan hij ook een gevaarlijk lekkere lunch Serveren.

Daphne Pieterse

Daphne houdt de website, de cursusdata, boekingen, facturen en betalingen bij. Kortom: Zij heeft haarzelf aardig onmisbaar gemaakt binnen SketchUp Studio.

Authorized Training Centre Natuurlijk vinden wij zelf dat we een goed product aanbieden maar erkenning is ook belangrijk. SketchUp Studio is door SketchUp Nederland geaccrediteerd en bevoegd gevonden om SketchUp trainingen te verzorgen.

Sinds 2010 Inmiddels hebben wij zo'n duizend cursisten mogen verwelkomen en inwijden in de wereld van SketchUp. Met de feedback die we hebben ontvangen mogen wij zeggen dat we goed kunnen schakelen tussen verschillende niveaus, geduldig zijn en een attractief lesprogramma hebben ontwikkeld.

Cursus online terugkijken Naast het fysieke naslagwerk is de gehele training terug te kijken via onze videoportal. Herhaal een specifiek onderdeel of zoek verdieping op het moment dat het jou uitkomt. De video's bevatten ook zeer specifieke onderdelen die niet eerder zijn behandeld.

Zelf geschreven Naslagwerk Iedere cursus wordt geleverd met eigen ontwikkeld studiemateriaal. We lopen deze stap voor stap met elkaar door zodat thuis de informatie gemakkelijk terug te vinden is.

Kleine groepen Zowel voor de cursist als trainer is het prettig om met kleine groepen te werken. Op deze manier kunnen we iedereen de aandacht geven die hij of zij verdient.

Vervolgtrainingen Met de cursus SketchUp kun je al heel erg veel maar met SketchUp raak je nooit uitgeleerd. Wij bieden naast de training SketchUp verschillende trainingen aan om uw presentatie te verbeteren en efficiënter/complexer te modelleren.

Cursus op maat Staat de gewenste cursus niet bij het aanbod? Werk je al jaren met SketchUp en wil je je tekentechniek verfijnen of ben je met een specifiek product bezig? Wij stellen met alle plezier een cursus op maat samen.

Praktijkgericht SketchUp Studio maakt onderdeel uit van Freyr Architecten. Wij gebruiken SketchUp sinds 2007 als hoofd tekenprogramma en weten als geen ander hoe we dit gereedschap efficiënt kunnen toepassen. Deze kennis delen we graag met onze cursisten.

Eigen cursuslocatie De reguliere groepslessen worden gegeven in onze eigen trainingsruimte in Alphen aan den Rijn. In het hart van de Randstad, naast de N11, op 1,5km van het station en met een bushalte voor de deur. Een computer meenemen hoeft niet, die staat al voor u klaar. Uiteraard zorgen wij ook voor een lekkere lunch.

Op locatie We hebben alle apparatuur in huis om voor zes personen (meer op aanvraag) een cursus op locatie te verzorgen. Neem contact op met uw specifieke wensen en wij regelen het.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?