Tekenondersteuning

Inmeten bestaande gebieden en kavels
Wilt u een kavel of gebied vertalen naar een werkbaar 3D-model, of heeft u alleen 2D-tekeningen en geen tijd, zin of de kennis om dit om te zetten naar SketchUp? Wij beschikken over dwg’s van het kadaster en dankzij onze Leica inmeetapparatuur ontvangt u een zeer gedetailleerde onderlegger waarbij hoogteverschil en omliggende bebouwing geen enkel probleem zijn.

 

 

 

 

 

Inmeten bestaande panden
Niets zo vervelend als het interieurontwerp tóch net niet past, omdat een raam of wand niet op de plek staat als op de tachtig jaar oude bouwtekening. Wij komen het gebouw met professionele apparatuur inmeten en vertalen het naar een SketchUp-model, waarbij u van tevoren aangeeft wat u nodig heeft: van globaal met kozijnen en vloerhoogtes tot en met zeer gedetailleerd; maar net wat u nodig vindt! Dankzij onze bouwkundige achtergrond zijn wij vaak vele malen sneller en kunt u zich richten op hetgeen u goed in bent: ontwerpen.

 

 

 

 

Tekenondersteuning
Naast de cursussen bieden wij tekenondersteuning aan in tijden dat u net even een handje tekort komt, of niet beschikt over het juiste programma. Wij kunnen bijstaan in het modelleren in SketchUp, het vertalen naar tekeningen in LayOut, of het presentatieklaar maken van uw SketchUp-model in Lumion. Desgewenst zit u naast één van onze tekenaars en u zult verbaasd zijn hoe snel uw ontwerp tot leven komt

 

 

 

 

 

 

 

 

Visualiseren
Is uw ontwerp in SketchUp gemodelleerd, maar zoekt u nog de wow-factor om te presenteren? Wij gebruiken hiervoor Lumion 3D, wat een SketchUp-model één-op-één kan inladen en ideaal is voor het aanbrengen van sfeer: wuivende bomen, wandelende mensen, een wapperend vuurtje in de haard in een film of stilstaande beelden in een stijl dat de illusie wekt dat u het met de hand heeft geschetst.

Vraag ons naar de mogelijkheden, neem uw ontwerp mee en laat u verbazen. Ons tarief is €75,- per uur, wij modelleren zeer snel en kunnen vaak op zeer korte termijn leveren.

 

 

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?